Referenties

Tijdens hun werkzaamheden kijken onze medewerkers diep in de keuken van onze klanten. Dat vereist vertrouwen en discretie. We zijn dan ook zeer terughoudend in het verstrekken van informatie over onze projecten. Ook de projecten die we voor u uitvoeren.
Om u toch een beeld te geven van de aard van ons werk en de waarde die wij voor onze klanten toevoegen, vindt u hieronder een beperkt inzicht in enkele van onze projecten.

 • Marcey's & Craftworks

  Marcey's & Craftworks

  Craftworks ontwikkelde een milkshakemachine voor een joint venture waarvan Danone deel uit maakte. Inmiddels is dit product onder de naam Marcey's op de markt. Dit is een prachtig voorbeeld dat laat zien dat wij alle disciplines in huis hebben om producten te ontwikkelen, de producent te ondersteunen en de marktgang te begeleiden.

  Lees meer
 • The Coca-Cola Company & Craftworks

  The Coca-Cola Company & Craftworks

  Voor The Coca-Cola Company ontwikkelen wij dispensing machines. Wij maken prototypes voor flessen- en beverage-dispensing machines, ontwerpen koelsystemen en bedenken manieren om stroom te besparen.

 • Jacobs Douwe Egberts & Craftworks

  Jacobs Douwe Egberts & Craftworks

  Voor Jacobs Douwe Egberts verrichten wij uiteenlopende werkzaamheden. Naast het verhogen van de betrouwbaarheid en reinigbaarheid van de koffiemachines, ontwikkelen en bouwen we speciale laboratorium equipment. 

 • LambWeston-Meijer & Craftworks

  LambWeston-Meijer & Craftworks

  Voor aardappelverwerker LambWeston-Meijer hebben we robuuste meetapparatuur ontwikkeld om de kwaliteitsparameters te kunnen vaststellen. Deze apparatuur wordt zowel in de fabriek als op het land ingezet. We passen laser meet technology in combinatie met beeldverwerking toe.

Een selectie van onze klanten: