Werken-bij

Bij Craftworks ontwikkel je!

Bij Craftworks werken echt uitvinders! Oplossingen voor o.a. de food- & agri sector daar ligt onze uitdaging. Wij staan aan de wieg van nieuw te ontwikkelen producten van vraag tot prototype. Dit doen we voor bekende namen zoals Coca Cola en Douwe Egberts en het kan dus goed zijn dat je al een keer gebruik hebt gemaakt van één van onze producten.

Groei!

Wegens aanhoudende groei in projecten zoeken wij collega’s die net zo van uitvinden houden als wij. Bij Craftworks werk je in een klein team, van A tot Z, aan nieuw te ontwikkelen technieken en producten. Engineeren, assembleren en het testen van prototypes, elke dag weer een nieuwe uitdaging. De aandacht wordt bij ons verdeeld over de technische binnenzijde, de vormgeving en user interface. Hierbij spelen aspecten als maakbaarheid, kostprijs en hygiëne een belangrijke rol.

Openstaande vacatures:

Ben jij een uitvinder en heb je twee rechterhanden? Bekijk onze vacatures of als deze er op het moment niet zijn, stuur een open sollicitatie! Heb je vragen over een vacature of ben gewoon geïntereseerd in de werkzaamheden die wij doen? Neem dan gerust contact op!

Je kunt uiteraard ook contact opnemen per mail: recruitment@craftworks.nl of per telefoon: 06 810 473 35. 


Stage, open sollicitatie of een kop koffie!

​Heb jij een vraag, ben je op zoek naar een stage of denk je dat je goed aansluit bij ons? Laat het ons weten! We staan er altijd voor open om kennis te maken met mede-uitvinders. 

Stuur jouw CV of vraag en vertel ons waar jouw toegevoegde waarde ligt of waarom jij een kop koffie wilt komen drinken. Dan nemen wij altijd contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail of bel gerust naar Dennis Hofman, recruitment@craftworks.nl of 06 810 473 35/ 0252 684 387. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om en zullen we deze enkel gebruiken t.b.v. jouw sollicitatie.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?  Volg ons op LinkedIn!