Over Craftworks

Craftworks heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van hoogtechnologische producten. Onze roots liggen in ontwikkelingen voor de agrarische sector. De oprichters van Craftworks staan bijvoorbeeld aan de wieg van de eerste commerciële melkrobot ter wereld. Wij zijn dan ook gewend producten te ontwikkelen waarbij hygiëne en betrouwbaarheid een cruciale rol spelen.

Inmiddels zetten wij onze expertise in om dairy, beverage, vending en dispensing machines te ontwikkelen voor een breed scala aan gerenomeerde klanten.

"Jullie leveren altijd fantastisch werk af, maar één ding kunnen jullie echt uitzonderlijk goed, en dat is prototypes maken."

Wij hebben zelf alle expertise in huis om onze prototypes te ontwikkelen. Ze voldoen bovendien aan alle voorwaarden die u eraan stelt: u kunt het produceren volgens de kostprijsdoelstelling, het is robuust en betrouwbaar.

Sinds begin 2018 hebben we onze activiteiten uitgebreid met een productieafdeling. Als verlengstuk van onze ontwikkeling kunnen we hier (kleine) series produceren om u te ondersteunen bij uw marktlancering.

Op dit moment bestaat Craftworks uit een team van 30 techneuten verdeeld over de verschillende disciplines. 


Ons team bestaat onder andere uit:

Joost Dessing

Johan Dronkert

Leen de Borst

Frans de Graaf

Thomas de Jong

Dennis Kemp

Tobias Kelderman

Marco Nehmelman

Erik Aurik

Niek Zandvliet