Vacature: Technisch Projectmanager

Wie ben jij?

Een communicatief vaardige, oplossingsgerichte, leuke collega. Techniek is jouw drijfveer maar het besef dat er in projecten meerdere belangen spelen is zeker aanwezig. Met jouw pro actieve instelling onderhoud jij het klantcontact, denk/ontwerp je mee in technische oplossingen en presenteer je het resultaat.

Als Technisch Project Manager maak jij het mogelijk dat klanten hun ideeën omgezet zien worden tot functionerende prototypes. Je bent tijdens de productontwikkeling van A tot Z verantwoordelijk en zorgt ervoor dat de producten voldoen aan de klantwensen en – eisen.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als aanspreekpunt voor de klant sta je aan het begin van de projecten van Craftworks. Vaak is de vraag van de klant niet meer dan een idee wat door Craftworks moet worden omgezet tot een werkend prototype. Dankzij jouw technische kennis ben je in staat om snel technische oplossingen te kunnen bieden.

Hoofddoel is om een werkend prototype af te leveren dat klaar is voor gebruik door de eindgebruiker. Tijdens dit proces onderhoud je contact met klanten en leveranciers en houd je zicht op planning, budget en kwaliteit. Maar net zo belangrijk is je verantwoordelijkheid voor de technische input, engineering en bouw van de prototypes.

Als team werkt Craftworks hard maar vooral met plezier samen. Jouw verantwoordelijkheid? Kom met plezier naar je werk en haal af en toe eens een kop koffie voor je collega’s.

Wat zoeken we?

Craftworks kent een ondernemerscultuur, daarom bezit je doorzettingsvermogen, creativiteit en een uitvindersmentaliteit. De oplossingen liggen doorgaans niet voor de hand waardoor het ontwikkelen van nieuwe technologieën of het combineren van bestaande technieken regelmatig van je wordt gevraagd. Er zijn natuurlijk een aantal voorwaarden die belangrijk zijn binnen de functie. Om te beginnen gaat het om een fulltime functie op ons kantoor in Nieuw Vennep.

Verder is het volgende belangrijk:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring binnen de food industrie is een pré;
  • Kennis en ervaring met Solid Works;
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden;
  • Je hebt een praktische instelling en neemt verantwoordelijkheid voor meerdere projecten. Stress komt daarom in jouw vocabulaire niet voor;
  • Snel kunnen schakelen tussen diverse projecten en klanten;
  • Service- en klantgerichte instelling.

Gaan we er voor?

Voel jij je aangesproken? Laat het ons weten. Wie weet kunnen we je binnenkort verwachten als collega. Stuur een mail of bel gerust naar Randy de Wit, recruitment@craftworks.nl of 06 391 151 71 / 0252 684 387


Volg ons op LinkedIn!