Jobs

Bij Craftworks ontwikkel je!

Bij Craftworks werken echt uitvinders! Oplossingen voor de food- & agri sector daar ligt onze uitdaging. Wij staan aan de wieg van nieuw te ontwikkelen producten van vraag tot prototype. Wij werken voor bekende klanten als Coca Cola en Douwe Egberts en ook jij zal vast wel eens een gebruik hebben gemaakt van één van onze producten.

Wegens aanhoudende groei in projecten zoeken wij collega’s die ook graag willen uitvinden. Bij Craftworks werk je in een klein team aan nieuw te ontwikkelen technieken en producten. Elke dag weer een nieuwe uitdaging om apparaten van idee tot prototype om te zetten waarbij de aandacht wordt verdeeld over de technische binnenzijde, de vormgeving en user interface. Maar ook aspecten als maakbaarheid, kostprijs en hygiëne neem je mee in het ontwerptraject.

Onze vacatures:

Stage, open sollicitatie of een vraag!

Heb jij een vraag, ben je op zoek naar een stage of heb je interesse om te werken voor Craftworks, maar staat er geen aansluitende vacature open? Laat het ons weten!

Wij staan altijd open voor getalenteerde mensen. Stuur jouw CV en vertel ons waarom jij bij Craftworks wilt werken en waar jouw toegevoegde waarde ligt. Dan nemen wij altijd contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail of bel gerust naar Jeroen Vermeulen, recruitment@craftworks.nl of 0252 684 387. 

Op de hoogte blijven van onze vacatures en projecten? Volg ons op LinkedIn: