Jobs

Bij Craftworks ontwikkel je!

Bij Craftworks werken echt uitvinders! Oplossingen voor de food- & agri sector daar ligt onze uitdaging. Wij staan aan de wieg van nieuw te ontwikkelen producten van vraag tot prototype. Wij werken voor bekende klanten als Coca Cola en Douwe Egberts en ook jij zal vast wel eens een gebruik hebben gemaakt van één van onze producten.

Wegens aanhoudende groei in projecten zoeken wij collega’s die ook van uitvinden houden. Bij Craftworks werk je in een klein team, van A tot Z, aan nieuw te ontwikkelen technieken en producten. Elke dag weer een nieuwe uitdaging om apparaten van idee tot prototype om te zetten, waarbij de aandacht wordt verdeeld over de technische binnenzijde, de vormgeving en user interface. Hierbij spelen aspecten als maakbaarheid, kostprijs en hygiëne een belangrijke rol.

Hou je van techniek, taart en een goede kop koffie? Bekijk onze vacatures!

Onze vacatures:

Stage, open sollicitatie of een vrijblijvende kop koffie!

Heb jij een vraag, ben je op zoek naar een stage of lijkt het je simpelweg leuk om eens een kop koffie te komen drinken bij ons? Laat het ons weten! We staan er altijd voor open om kennis te maken met mede-uitvinders.

Stuur jouw CV of vraag en vertel ons waar jouw toegevoegde waarde ligt of waarom jij een kop koffie wilt komen drinken. Dan nemen wij altijd contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail of bel gerust naar Jeroen Vermeulen, recruitment@craftworks.nl of 0252 684 387. 

Op de hoogte blijven van onze vacatures en projecten? Volg ons op LinkedIn: