Vacature: Tekenaar- Werkvoorbereider

Wie ben jij?

Een nieuwsgierige, oplossingsgerichte collega en geboren uitvinder. Was de afstandsbediening voor jou niet veilig of lag jouw brommer vaker uit elkaar dan dat er daadwerkelijk op gereden werd? Dan zoeken wij jou!

Als Tekenaar/Werkvoorbereider sta je aan de wieg van nieuwe producten, vaak zijn dit in het begin niet meer dan ideeën. Het is aan jou om samen met je collega's deze ideeën om te zetten in technische oplossingen. Uiteraard binnen de gestelde eisen van het project en de omgeving waarin het product gaat functioneren.

Momenteel heb je een aantal jaar tekenervaring in Solidworks en ben je bekend met het uitbesteden van werk aan leveranciers.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Samen met collega’s wordt er in korte rondes van ontwerp, realisatie en evaluatie stapsgewijs een product ontwikkeld. Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van tekeningen en het contact met leveranciers. Je zorgt dat de juiste onderdelen op de juiste momenten binnenkomen en sleutelt mee aan de prototypes. Vervolgens test en optimaliseer je de machines tot het project een succes is.

Onze projecten zijn vaak 'food' gerelateerd en variëren van een koffiemachine tot aan een blended beverage dispenser. Zo nu en dan houden we ons ook bezig met compleet andere zaken, zoals bijvoorbeeld een cryosauna. We mogen er niet altijd evenveel over vertellen, maar op onze LinkedIn proberen we zoveel mogelijk te delen.

Als team werkt Craftworks hard maar vooral met plezier samen. We zijn de afgelopen jaar gestaag gegroeid en onlangs zijn we ingetrokken in ons nieuwe onderkomen. Momenteel bestaat Craftworks uit zo’n 25 techneuten. Gedurende de werkweek wordt er geregeld een stuk taart gegeten en een bak koffie gedronken. Jouw verantwoordelijkheid? Plezier hebben in je werk!

Wat zoeken we?

Craftworks kent een uitvindersmentaliteit, daarom bezit je doorzettingsvermogen en ben je creatief. Daarnaast ben je altijd geïnteresseerd hoe iets werkt, maar ook waarom iets niét werkt. De oplossingen liggen doorgaans niet voor de hand waardoor het ontwikkelen van nieuwe technologieën of het combineren van bestaande technieken regelmatig van je wordt gevraagd.

Momenteel zoeken we naar een nieuwe collega met een paar jaar tekenervaring die onze engineering kan ondersteunen. We werken in Solidworks, dus ervaring daarin is meer dan welkom. Verder zijn er binnen deze functie natuurlijk een aantal andere voorwaarden die ook belangrijk zijn. Om te beginnen gaat het om een fulltime functie op ons kantoor in Nieuw Vennep, daarnaast zoeken we:

  • MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Twee rechterhanden;
  • Kennis en ervaring binnen de food industrie is een pré;
  • Kennis en ervaring met SolidWorks is een dikke pré;
  • Ervaring in een soortgelijke functie zodat wij ook van jou kunnen leren.

Gaan we er voor?

Voel jij je aangesproken? Laat het ons weten! We staan altijd open voor een kop koffie en een rondleiding. Stuur een mail of bel gerust naar Jeroen Vermeulen, recruitment@craftworks.nl of 06 146 326 45 / 0252 684 387. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om en zullen we deze enkel gebruiken t.b.v. jouw sollicitatie.

Volg ons op LinkedIn!