Vacature: Production Manager

Wie ben jij?

Een communicatief vaardige, oplossingsgerichte, leuke collega. Techniek is jouw drijfveer maar het besef dat er in projecten meerdere belangen spelen is zeker aanwezig. Met jouw pro actieve instelling denk je mee in technische oplossingen en realiseer je producten voor onze klanten.

Voor onze productie- en assemblage afdeling zijn we op zoek naar iemand die deze afdeling kan managen en in zijn geheel kan aansturen. In deze rol als Production Manager ben je verantwoordelijk voor de productie van de apparaten en machines waarvan Craftworks de prototypes in een eerder stadium al heeft gebouwd en getest. Middels een gedegen voorbereiding en in goede samenwerking met de ontwikkelaars zorg je dat de stap van prototype naar een 1e serie genomen kan worden. Je stuurt een (flexibel) team van assemblage medewerkers aan om de werkzaamheden uit te voeren, maar beschikt zelf ook over de praktische kennis. Daarnaast onderhoud je goed contact met een netwerk van toeleveranciers. 

Een enorm diverse rol waarin je tussen ontwikkeling en productie staat. Je hebt veel contact met collega's, leveranciers, klanten, maar staat desonndanks dicht op de techniek zelf.

​Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als aanspreekpunt en verantwoordelijke voor productie en assemblage zaken, sta je aan het begin van de marktintroductie. De planning van benodigdheden en het organiseren van de onderdelen zijn onderdeel van je werkzaamheden, alsmede het instrueren van je medewerkers. Je staat op de werkvloer en denkt na over het proces, eventuele testfaciliteiten en overlegt met ontwikkeling waar verbeteringen mogelijk zijn. Dit doe je voor verschillende soorten producten die de overstap maken van ontwikkeling naar een eerste (kleine) serie.

Hoofddoel is het afleveren van producten richting onze klanten/eindgebruikers. Om dat te realiseren onderhoud je contact met klanten en leveranciers en houd je zicht op planning, budget en kwaliteit. Maar net zo belangrijk is je verantwoordelijkheid voor de technische input, engineering en bouw van de (klein-)serieproducten. Je vormt de brug tussen ontwilling, de prototypes en een volmaakt eindproduct.

Als team werkt Craftworks hard maar vooral met plezier samen. Er wordt geregeld een stuk taart gegeten en een bak koffie met elkaar drinken vinden we erg belangrijk. Jouw verantwoordelijkheid? Kom met plezier naar je werk!

Wat zoeken we?

Craftworks kent een ondernemerscultuur, daarom bezit je doorzettingsvermogen, creativiteit en een pragmatische instelling. Het managen van deze afdeling en de productie van uiteenlopende machines en producten is niet makkelijk en vergt kennis en een grote mate van flexibiliteit. Daarbij is een samenwerking met de ontwikkelaars en het assemblage team de sleutel tot succes. 

Er zijn natuurlijk een aantal voorwaarden die belangrijk zijn binnen de functie. Om te beginnen gaat het om een fulltime functie op ons kantoor in Nieuw Vennep.

Verder is het volgende belangrijk:

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring binnen de food industrie is een pré;
  • Kennis van productietechnieken, 
  • Kennis en ervaring van alle facetten die bij productie en assemblage komen kijken;
  • Je bent communicatief sterk en onderhoudt makkelijk contact met leveranciers; 
  • Je hebt een praktische instelling en neemt verantwoordelijkheid voor meerdere projecten. Stress komt daarom in jouw vocabulaire niet voor.

Gaan we er voor?

Voel jij je aangesproken? Laat het ons weten. Wie weet kunnen we je binnenkort verwachten als collega. Stuur een mail of bel gerust naar Jeroen Vermeulen, recruitment@craftworks.nl of 06 146 326 45 / 0252 684 387