Vacature: Meewerkend Assemblage Coördinator

Wie ben jij?

Een handige en geboren techneut met twee rechterhanden én leidinggevende capaciteiten. Hierdoor ben je niet alleen in staat om nauwkeurig series van producten te assembleren, maar ook om hierin collega's aan te sturen. 

Als Meewerkend Assemblage Coördinator vervul je een belangrijke rol binnen de assemblage tak van Craftworks. Je staat dicht bij de vervaardiging van nieuwe producten die net uit een prototype traject rollen of er soms zelfs nog inzitten. Het is aan jouw assemblage-team om aan de hand van deze prototypes de eerste series te vervaardigen.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Binnen Craftworks ontwikkelen we allerlei soorten prototypes die vaak gerelateerd zijn aan de food- & agri sector. Van sommige van deze prototypes wordt vervolgens een eerste serie geproduceerd. In de assemblage-fase van deze series worden dan tien, honderd en soms duizendtallen geassembleerd, klaar om verstuurd te worden naar onze klant.

Als Meewerkend Assemblage Coördinator ben je nauw betrokken bij dit proces en werk je aan kleinschalige, vaak fijnere mechanische producten, waaronder de 'Barista One' (zie afbeelding). In onze 'pop-up' productie komt vooral het fijnere mechanische gedeelte naar voren en affiniteit hiermee is dan ook van groot belang.

Het is lastig omschrijven hoe onze assemblage afdeling eruitziet, het is in ieder geval geen standaard productielijn. Per product kan de manier van werken anders zijn en er zijn niet altijd assemblage handleidingen beschikbaar. Het is dus belangrijk dat je in staat bent om producten snel eigen te maken.

Naast dat je hands-on meewerkt in de assemblage ben je ook het aanspreekpunt voor collega’s en begeleid je op de vloer het proces. Je hebt overzicht, weet prioriteiten te stellen en staat stevig in je schoenen. Uiteindelijk fungeer je op de werkvloer als verlengstuk van de Productie Manager binnen Craftworks.

Wat zoeken we?

Craftworks kent een hoog 'uitvinders' gehalte, we zijn altijd benieuwd hoe iets werkt en hoe iets beter of anders kan. Op en top techneuten dus.

De Meewerkend Assemblage Coördinator  die we zoeken is zowel erg handig, als in staat om collega’s aan te sturen zodat series op de juiste manier geassembleerd worden. Affiniteit met techniek is dan ook niet meer dan logisch.

Naast twee rechterhanden zijn we op zoek naar het volgende:

  • Technisch onderlegd/opgeleid in een voor de functie relevant vakgebied;
  • Kennis en ervaring binnen de (fijnere) machinebouw;
  • In staat om het assemblage proces aan te sturen en hierin mee te draaien;
  • Meedenken met procedures en het maken van assemblage-instructies;
  • Bereid om repetatieve werkzaamheden uit te voeren.

​Kom je binnenkort op de koffie?

Voel jij je aangesproken? We maken graag kennis! Stuur een mail of bel gerust naar Jeroen Vermeulen, recruitment@craftworks.nl of 06 146 326 45 / 0252 684 387. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om en zullen we deze enkel gebruiken t.b.v. jouw sollicitatie.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn!