Vacature Magazijnmedewerker

Wie zijn wij?

Wij zijn Craftworks! Ooit begonnen als een kleine engineeringclub met de ambitie om vooral mooie machines te ontwikkelen. Vandaag de dag mogen wij onszelf specialist noemen in de agri- & foodsector waarbij wij allerlei soorten prototypes ontwikkelen. Nieuwe producten dus! Sommige prototypes worden vervolgens in series van tien, honderd en soms duizendtallen geproduceerd en geassembleerd bij Craftworks production. Inhouse beheren wij dus het hele proces: Van ontwikkeling tot aan assemblage en levering van het complete product en dus ook magazijnbeheer!

Wie ben jij?

Een gemotiveerde Magazijnmedewerker die het overzicht goed weet te bewaren en het vooral leuk vindt om in een technische omgeving te werken! Jij zorgt ervoor dat alle binnenkomende en uitgaande goederen gecontroleerd worden om deze vervolgens op de juiste plek op te slaan. Zonder jouw overzicht en structuur wordt het namelijk één grote rommel in ons magazijn!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Jouw hoofdtaak zal zijn: het ontvangen van alle binnenkomende goederen en controleren van de kwaliteit en specificaties van deze goederen. Kun je al productietekeningen lezen? Dan is dat mooi meegenomen anders leiden wij je daarin op!

Als alles goed is bevonden, boek je de goederen vervolgens in ons ERP-systeem zodat iedereen weet welke materialen binnen zijn gekomen en hoe groot de voorraad is. Je verplaatst deze materialen vervolgens naar de juiste locatie zodat onze assemblage niet mis grijpt.

Wanneer onze assemblage vervolgens een machine klaar heeft die verstuurd kan worden, help je mee met het verpakken en verzenden van deze machines naar onze klanten. Kortom, een veelzijdige functie!

Wat verwachten we van een Magazijnmedewerker?

Een goed humeur! Dat klinkt misschien wat cliché maar we vinden het vooral belangrijk dat onze nieuwe collega het naar zijn zin heeft. Hier zullen we dan ook ons uiterste best voor doen. Wel is het fijn als je affiniteit hebt met een technische omgeving, anders wordt je bij ons niet gelukkig. Zie jij jezelf terug in onderstaande punten?

  • je hebt ervaring als Magazijnmedewerker, Orderpicker of soortgelijke functie;
  • je hebt mbo werk- en denkniveau;
  • je hebt ervaring met het werken in een ERP-systeem;
  • je behoudt makkelijk het overzicht;
  • je bent communicatief vaardig;

Mocht je twijfelen of je wel genoeg ervaring hebt, geen probleem! Ook met starters maken we graag kennis!

Kom je binnenkort op de koffie?

Voel jij je aangesproken? We maken graag kennis! Stuur een mail of bel gerust naar Randy de Wit, rwit@craftworks.nl of 06 391 151 71 / 0252 684 387. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om en zullen we deze enkel gebruiken t.b.v. jouw sollicitatie.

 Volg ons op LinkedIn!