Vacature: Assemblage Medewerker

Wie ben jij?

Een handige en geboren techneut. Door twee rechterhanden ben je instaat om nauwkeurig series van producten te assembleren.

Als Assemblage Medewerker sta je bij Craftworks aan de wieg van nieuwe producten. Vaak zijn dit in het begin niet meer dan prototypes en is het aan jou om met jouw team, aan de hand van dit prototype, de eerste serie succesvolle producten te assembleren.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Binnen Craftworks ontwikkelen we allerlei soorten prototypes die vaak gerelateerd zijn aan de food- & agri sector. Van sommige van deze prototypes wordt vervolgens een eerste serie geproduceerd. In korte assemblage-rondes worden dan tien, honderd en soms duizendtallen geassembleerd, klaar om verstuurd te worden naar onze klant.

Als Assemblage Medewerker ben je nauw betrokken bij dit proces en werk je aan kleinschalige, vaak fijnere mechanische producten, waaronder de 'Barista One' (zie afbeelding). In onze 'pop-up' productie komt vooral het mechanische gedeelte naar voren. Daarnaast zit er in onze machine ook mechatronica en software. Het is dan ook mooi meegenomen als je affiniteit hebt met een soortgelijke omgeving.

Onze assemblage afdeling is geen standaard productielijn. Per product kan de manier van werken anders zijn en er zijn niet altijd assemblage handleidingen beschikbaar. Het is dus belangrijk dat je in staat bent zelfstandig te werken en over technisch inzicht beschikt. Daarnaast moet je het niet erg vinden om repetatief werk uit te voeren.

Tot slot werkt Craftworks als team hard, maar vooral met veel plezier samen. Jouw verantwoordelijkheid? Kom met plezier naar je werk!

Wat zoeken we?

Craftworks kent een hoog 'uitvinders' gehalte, we zijn altijd benieuwd hoe iets werkt en hoe iets beter of anders kan. Op en top techneuten dus.

De Assemblage Medewerker die we zoeken is handig en in staat om verschillende series producten op de juiste manier te assembleren. Affiniteit met techniek is dan ook niet meer dan logisch.

Naast twee rechterhanden zijn we op zoek naar het volgende:

  • Praktisch opgeleid op een voor de functie relevant vakgebied;
  • Kennis en ervaring binnen de (fijnere) machinebouw;
  • In staat om zelfstandig een (deel van het) assemblage proces op te pakken;
  • Meedenken met het maken van assemblage-instructies en vervolgens deze nauwgezet en consequent kunnen uitvoeren;
  • Bereid om repetatieve werkzaamheden uit te voeren.

Mocht je recent je opleiding hebben afgerond en twijfelen of je wel genoeg ervaring hebt, geen probleem! Ook met starters maken we graag kennis!

​Kom je binnenkort op de koffie?

Voel jij je aangesproken? We maken graag kennis! Stuur een mail of bel gerust naar Jeroen Vermeulen, recruitment@craftworks.nl of 06 146 326 45 / 0252 684 387. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om en zullen we deze enkel gebruiken t.b.v. jouw sollicitatie.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn!